PVC traprenovatie

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
  PVC traprenovatie

  Traprenovatie is mogelijk met verschillende soorten materialen. U kunt kiezen voor een natuurlijk materiaal als eiken, voor laminaat maar ook voor vinyl of PVC. PVC en vinyl lijken erg op elkaar. Het verschil in beide materialen zit hem in de onderlaag. Beide bestaan uit meerdere lagen. Vinyl beschikt over een zachtere onderlaag dan PCV.

  PVC bestaat uit een samenstelling van kunststof en komt in verschillende soorten designs. Afhankelijk van het design is PCV niet te onderscheiden van hout. PVC is een wat robuuster en steviger materiaal dan vinyl. PVC is verder gemakkelijk schoon te houden en goed bestand tegen beschadigingen en slijtage wat het een uitstekend materiaal maakt voor uw traprenovatie.

  Waarom traprenovatie met PVC?

  Hiervoor werden de goede eigenschappen van PVC al even kort aangestipt. PVC beschikt over verschillende voordelen. Zo is het materiaal met zowel een stofzuiger als dweil goed en gemakkelijk schoon te maken. Wanneer PVC is aanraking komt met vocht, zullen geen bobbels in het materiaal ontstaan. PVC zal ook niet uitzetten en er zullen in de loop der tijd geen kleurverschillen ontstaan. Een ander voordeel is dat PVC weinig contactgeluid veroorzaakt. Het materiaal is duurzaam dankzij de toegevoegde beschermlaag. Ook is PVC recyclebaar, dit is natuurlijk goed voor het milieu. Niet geheel onbelangrijk, PVC voor uw traprenovatie is ook relatief goedkoop.

  Traprenovatie PVC bij Profitrap

  Voor uw traprenovatie met PVC kunt u terecht bij Profitrap. Het materiaal is verkrijgbaar in diverse soorten kleuren. Zo is er altijd wel een PVC traprenovatie set die bij uw interieur past. Profitrap is specialist op het gebied van traprenovaties met diverse soorten materialen. Wij zorgen voor uitstekende traprenovatie van uw open- of dichte trap waarbij het niet uitmaakt welke ondergrond de trap heeft. Een traprenovatie met PVC bij Profitrap zal doorgaans worden afgerond in één dag. Naast traprenovaties met PVC kunt u bij Profitrap ook terecht voor PVC plak- of click vloeren. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.