PVC plak vloeren

Offerte aanvragen

Wij bellen u
  PVC plak vloeren

  De PVC wordt steeds populairder. Het is eigenlijk de opvolger van de laminaat vloer. PVC is een sterk materiaal dat vele voordelen met zich meebrengt. Zo beschikt PVC over een zeer sterke slijtlaag die jaren meegaat. Er zullen bij veelvuldig gebruik nauwelijks krassen of deuken inkomen. In PVC zit geen hout verwerkt zoals in laminaat of parket, dit maakt een PVC vloer ook zeer geschikt voor in vochtige ruimtes. Verder zijn PVC vloeren gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn gemakkelijk in onderhoud en zeer hygiënisch. Ook is de vloer geluiddempend. PVC komt in vele verschillende soorten designs en structuren waardoor het een zeer natuurlijke uitstraling heeft.

  De PVC plak vloer bij Profitrap

  Voor PVC plakvloeren kunt u terecht bij Profitrap. Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende PVC plakvloeren in diverse designs tegen scherpe prijzen. Een plakvloer wordt op de betonnen vloer vastgelijmd. De vloer heeft geen ondervloer nodig. Het is bij het plakken van de vloer erg belangrijk dat de ondervloer zuiver glad is omdat de dunne plank op de vloer wordt geplakt. De ondervloer dient daarom eerst te worden geëgaliseerd. Het assortiment aan verschillende PVC plakvloeren vindt u online op Profitrap.nl. U kunt de plakvloer bij ons bestellen maar ook door ons laten leggen. De prijs is afhankelijk van het soort vloer en de oppervlakte.

  Meer PVC bij Profitrap

  Bij Profitrap bieden we naast PVC plakvloeren ook PVC click vloeren. De click vloer heeft een uniclick verbinding en is te vergelijken met laminaat. Deze is eenvoudig te leggen door de verschillende planken in elkaar te klikken. Daarbij is wel een ondervloer nodig. Het verschil tussen een click en plakvloer zit hem in het leggen daarvan. Kwalitatief gezien zit er geen verschil in beide vloeren. Een plakvloer zal iets goedkoper zijn, de montage daarvan is echter wel wat duurder. Daarnaast kunt u bij Profitrap ook terecht voor het renoveren van uw trap met PVC. PVC traprenovatie biedt tal van voordelen en is bij Profitrap scherp geprijsd. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.