PVC click vloeren

Offerte aanvragen

Wij bellen u
  PVC click vloeren

  PVC vloeren zagen we al veel in bedrijfspanden en kantoorruimtes, maar komen ook steeds meer voor in de woonkamer. De PVC vloer is eigenlijk de opvolger van de laminaatvloer en heeft dankzij de vele verschillende designs en structuren een zeer natuurlijke uitstraling. PVC biedt tal van voordelen. Zo is het materiaal gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden en hierdoor ook zeer hygiënisch. PVC is geschikt voor vochtige ruimtes omdat er geen hout in is verwerkt. Ook is PVC zeer bestand tegen beschadigingen en slijtage. Het materiaal is recyclebaar en hierdoor goed voor het milieu. Ook is PVC relatief goedkoop. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in zowel clickvorm als in plakvorm.

  De PVC click vloer bij Profitrap

  De PVC click vloer is te vergelijken met laminaat. De vloer is eenvoudig te leggen. De planken beschikken over een uniclick verbinding. U kunt de verschillende planken aan elkaar klikken, deze hoeven niet verlijmd te worden. Onder de planken moet wel een ondervloer worden gelegd. Voor PVC click vloeren in verschillende designs bent u bij Profitrap aan het juiste adres. De click vloeren zijn scherp geprijsd en gemakkelijk te bestellen. U kunt deze zelf leggen of laten monteren. De prijs van uw clickvloer is afhankelijk van het type, de oppervlakte van de ruimte en of u de click vloer laat monteren.

  Meer PVC bij Profitrap

  Bij Profitrap bieden we naast PVC click vloeren ook PVC plak vloeren. De PVC plak vloer wordt ander dan de clickvloer op een betonnen vloer geplakt. Daarvoor is geen ondervloer nodig. Het verschil in beide vloeren zit hem dus in het leggen daarvan. Kwalitatief zijn beide vloeren gelijk. De plakvloer is iets goedkoper dan de clickvloer maar lastiger om te leggen. Naast PVC vloeren biedt Profitrap ook traprenovatie met PVC aan. Traprenovatie met PVC is bij Profitrap scherp geprijsd en biedt vele voordelen. Voor vragen en informatie over onze PVC vloeren, andere producten of de service van Profitrap kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.