mail_icon

  Offerte?
  Bel mij terug
   PVC / Vinyl

   PVC traprenovatie, PVC plakvloeren en PVC click vloeren

   Voor een traprenovatie wordt naast laminaat tegenwoordig ook vaak gekozen voor PVC (polyvinylchloride) en vinyl. Tegen de dagelijkse slijtageslag van een trap zijn PVC en vinyl jarenlang bestand. Wanneer u kiest voor een PVC vinyl traprenovatie heeft u nooit meer last van slijtageplekken of beschadigingen. Profitrap zorgt voor een nieuw en fris uiterlijk van uw vloer en open of dichte trap, ongeacht van welke ondergrond uw trap is. Wij ronden een PVC vinyl traprenovatie doorgaans in één dag af.

   PVC en vinyl zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Er is altijd wel iets te vinden dat bij uw interieur aansluit. Er behoren veel diverse opties tot onze mogelijkheden!

   Waar bent u naar op zoek?

   Profitrap-PVC-traprenovatie

   PVC traprenovatie

   Profitrap-PVC-Plak-Vloeren

   PVC plakvloeren

   Profitrap-PVC-Click-vloeren

   PVC click vloeren


   Topkwaliteit PVC/Vinyl traprenovatie

   Naast eiken en laminaat wordt voor traprenovatie ook vaak gekozen voor PVC (polyvinylchloride) of vinyl. PVC en vinyl worden vaak geschaard onder dezelfde noemer. Ze lijken dan ook veel op elkaar en hebben vrijwel dezelfde eigenschappen. Zowel PVC als vinyl bestaan uit meerdere lagen. Het verschil zit hem in de onderlaag. Vinyl is zachter doordat de onderste laag een verende eigenschap heeft. Vinyl heeft een andere materiaalsamenstelling en komt hierdoor in vele verschillende soorten maten. De samenstelling van PVC is voornamelijk kunststof en is door huidige dessins niet te onderscheiden van hout. PVC is steviger en robuuster dan vinyl, in veel gevallen ook wat duurder. Zowel PVC als vinyl zijn gemakkelijk schoon te houden en zeer bestand tegen slijtage en beschadigingen.

   Voordelen van traprenovatie met PVC

   Traprenovatie met PVC kent vele voordelen. PVC is materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is, zowel met een stofzuiger als met een dweil. Er zullen geen bobbels ontstaan door het vocht. Ook is PVC antibacterieel behandeld. PVC kan ook niet uitzetten en er kunnen geen kleurverschillen optreden. PVC veroorzaakt weinig contactgeluid. PVC heeft een toegevoegde beschermlaag wat het materiaal extra duurzaam maakt. Het is tevens recyclebaar waardoor het goed voor het milieu is. Daarnaast is het materiaal voor traprenovatie ook relatief goedkoop.

   Voordelen van traprenovatie met vinyl

   Ook vinyl kent voor traprenovatie verschillende voordelen. Het is misschien niet het eerste materiaal waar u aan denkt voor het renoveren van uw trap maar het is ideaal materiaal voor een modern en strak interieur. In vinyl zijn geen naden zichtbaar. Het materiaal is hierdoor ook eenvoudig in onderhoud. Er zijn geen kieren of spleten waarin vuil zich kan ophopen. Vinyl is zeer slijt- en stootvast. Ook is vinyl een zeer milieubewuste keuze. Het kan worden gerecycled. Daarnaast is vinyl voordelig in aanschaf.

   Traprenovatie PVC of vinyl bij Profitrap

   Bij Profitrap kunt u terecht voor PVC of vinyl traprenovatie. Beide materialen voor traprenovatie zijn bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten. Er is altijd wel een optie te vinden die perfect aansluit bij uw interieur. Profitrap heeft ruime ervaring met traprenovatie met PVC of vinyl. Ongeacht de ondergrond van uw trap, zorgen wij voor uitstekende traprenovatie van zowel uw open als dichte trap. Uw PVC of vinyl traprenovatie zal door Profitrap doorgaans in één dag worden afgerond.