Onze werkwijze

Bij Profitrap werken wij voor een optimale dienstverlening in 5 duidelijke stappen. De kosten kunnen hierdoor zo laag mogelijk gehouden worden voor u. Dit zal nooit ten koste gaan van de kwaliteit van onze producten en diensten. Doorgaans wordt uw trap binnen één dag gerenoveerd tegen de scherpste prijzen en de beste materialen.

Offerte aanvragen

Via onze website kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen voor de door u gewenste traprenovatie of vloer. Nadat wij de gegevens en foto(‘s) van uw trap of vloer hebben gecontroleerd ontvangt u binnen 12 uur een offerte via de mail. Gaat u akkoord met de offerte? Dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Afspraak monteur inplannen

Wij zullen u telefonisch of per mail contacteren om een afspraak in te plannen. U heeft de keuze uit meerdere datums. Het kan voorkomen dat er geen schikte datum tussen zit. Laat het ons gerust weten. U kunt in dat geval aangeven welke datums u wel schikken. Nadat een datum is overeengekomen ontvangt u hiervan per mail een bevestiging.

Monteren van uw trap

Onze monteur zal op de overeengekomen datum en tijdstip beginnen met het renoveren van uw trap of vloer. Met behulp van uw gegevens en foto’s is de monteur optimaal voorbereid met alle benodigde materialen en gereedschappen. Doorgaans is uw trap dan ook binnen één dag gerenoveerd.

Uitleg gebruik & onderhoud

Nadat de monteur klaar is met het renoveren van uw trap en het opruimen van de werkplek kunt u, indien van toepassing, de gewenste kleur olie uitkiezen waarbij u alle benodigde instructies voor het onderhoud en aanbrengen van de olie aangeleverd krijgt.

Nadat de monteur uw trap gerenoveerd heeft en zijn werkplek heeft opgeruimd kunt u, indien van toepassing, de gewenste kleur olie uitkiezen. Alle benodigde instructies voor het aanbrengen en het onderhoud wordt aangeleverd.

U betaalt pas ná oplevering

Bent u tevreden na het opleveren van uw trap of vloer? Dan kunt u het overeengekomen bedrag per internetbankieren overmaken of contant voldoen bij onze monteur.

Namens Profitrap wensen wij u veel plezier met uw nieuwe trap! U krijgt zelfs 25 jaar garantie op massief eiken traprenovaties!