Voor- & bovenzijde

Offerte aanvragen

Wij bellen u
  HPL/CPL laminaat open trap voor- en bovenzijde kopen

  Steeds meer mensen kiezen voor HPL CPL laminaat voor een traprenovatie van een open of dichte trap. Het laminaat bestaat uit een kunststof onderlaag met een drager. Deze drager betreft bijvoorbeeld een ‘houtfoto’ waardoor het laminaat niet te onderscheiden is van echt hout. Dit geheel wordt afgedekt met een stevige en zeer kras vaste kunststof toplaag. HPL staat voor High Pressure Laminate, CPL staat voor Continuously Pressure Laminate. Wat betreft kleur en structuur heeft u bi HPL CPL laminaat ruime keuze, er zijn vele verschillende patronen en kleuren te verkrijgen. Uw open trap is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Traprenovatie met behulp van HPL CPL laminaat laat uw trap nog beter tot zijn recht komen.
  Voor traprenovatie van uw open trap kunt u terecht bij Profitrap, wij werken enkel met de beste HPL CPL laminaat soorten die er zijn.

  Traprenovatie van de voor- en bovenzijde van uw open trap bij Profitrap

  Wilt u uw trap laten renoveren met behulp van HPL CPL laminaat, dan bent u bij Profitrap aan het juiste adres. Wij zorgen voor een snelle en professionele renovatie van uw trap. Heeft u een open trap, dan kunt u er voor kiezen om de voor- en bovenzijde van de trap te laten bekleden. Wij werken met overzettreden met een toplaag van HPL CPL laminaat. Deze zijn voorzien van een aluminium legering, dit zorgt voor uitstekende antislipwerking. Uw trap is zo extra veilig en te betreden zonder het gevaar om uit te glijden. U kunt kiezen uit verschillende eigentijdse kleuren voor het bekleden van uw open trap.

  De voordelen van HPL CPL laminaat

  HPL CPL laminaat is naast eiken en vinyl het meest gekozen materiaal voor een traprenovatie. Zowel voor een open- als dichte trap is HPL CPL laminaat geschikt. Het materiaal biedt vele voordelen. Zo zijn er tal van patroon- en kleurmogelijkheden, de slijt- en stootvastheid is erg hoog en het materiaal kent een zeer hoge mate van duurzaamheid wat voor velen ook zeker niet onbelangrijk is. Het laminaat is vrijwel onderhoudsarm, gemakkelijk schoon te houden en het dempt contactgeluid. Montage van het materiaal is gemakkelijk waardoor dit binnen korte periode kan gebeuren. Naast uw trap kunt u ervoor kiezen om de aangrenzende ruimte tevens te voorzien van HPL CPL laminaat zodat er een mooie overgang ontstaat. Voor alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.