Voor-, boven- & achterzijde

Offerte aanvragen

Wij bellen u
  HPL/CPL laminaat open trap voor-, bovenzijde en achterzijde kopen

  Voor uw traprenovatie heeft u keuze uit verschillende soorten materialen. HPL CPL laminaat is er daar één van. Dit prachtige laminaat met houtlook biedt tal van voordelen. Het laminaat bestaat uit een kunststofplaat van papierpulp en fenolhars, hier overheen wordt een toplaag van melaminehars aangebracht.  De stoffen samen zorgen ervoor dat het materiaal zeer stevig is en een grote slijtvastheid heeft. Andere voordelen van HPL CPL laminaat is dat het materiaal duurzaam is, onderhoudsvriendelijk en erg goed bestand tegen zaken als hitte en chemicaliën. De kwaliteit is uitstekend en het materiaal is in vele kleuren verkrijgbaar. Er is altijd wel een kleur te vinden die naar uw wens is.

  Traprenovatie van de voor- boven- en achterzijde van uw open trap bij Profitrap

  Heeft u een open trap welke u aan de voor- boven- en achterzijde opnieuw wilt laten bekleden met HPL CPL laminaat, dan bent u bij Profitrap aan het juiste adres. Wij zijn expert op het gebied van traprenovatie en werken uitsluitend met het beste HPL CPL laminaat. Voor uw open trap werken wij met overzettreden met een toplaag van HPL CPL laminaat. De overzettreden zijn  voorzien van een aluminiumlegering, dit zorgt voor uitstekende antislipwerking. Uw trap wordt hierdoor extra veilig. Wij bieden traprenovatie met HPL CPL laminaat in verschillende patronen en kleuren, er is altijd een kleur die aan uw wensen voldoet. Wilt u uw open trap gesloten maken, dan kunnen wij dit ook voor u mogelijk maken. Wat de traprenovatie van uw open- of dichte trap gaat kosten is afhankelijk van het aantal treden van uw trap. U kunt de prijs vooraf bij ons opvragen.

  Zelf renoveren van uw trap met HPL CPL laminaat

  Houdt u van klussen en bent u erg handig? Dan is het ook mogelijk om zelf uw trap van een nieuwe look te voorzien. Dit kan met behulp van een doe-het-zelf HPL CPL laminaat traprenovatie set welke ook bij Profitrap te verkrijgen is. De set bestaat uit overzettreden in allerlei verschillende stijlen en kleuren, die u zelf over uw oude treden heen kunt plaatsen. Zo komt uw trap er weer als nieuw uit te zien. Heeft u een dichte trap dan kunt u ook de stootborden bekleden in dezelfde kleur. Het is ook mogelijk om de aangrenzende ruimte te voorzien van hetzelfde HPL CPL laminaat zodat een mooie overgang plaatsvindt. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.