Rondom bekleden

Offerte aanvragen

Wij bellen u
  HPL/CPL laminaat open trap rondom bekleden kopen

  Voor uw traprenovatie is HPL CPL laminaat één van de keuzes die u heeft. Dit laminaat biedt vele verschillende voordelen en ziet er prachtig uit. HPL bestaat uit een kunststof onderlaag met een drager, in veel gevallen is dit een houtfoto. De drager wordt afgedekt met een stevige en krasvaste toplaag van kunststof. HPL staat voor High Pressure Laminate, CPL voor Continuously Pressure Laminate. Dit is hetzelfde als HPL maar dan op een rol gefabriceerd met een iets dunnere toplaag. HPL CPL laminaat heeft een hoge mate van duurzaamheid en is slijt- en stootvast. Verder zijn er diverse kleurmogelijkheden, is het laminaat onderhoudsarm en dempt het contactgeluid. Een ander voordeel is dat er bij HPL CPL laminaat slechts een korte montageperiode is. Genoeg redenen om uw trap met HPL CPL laminaat te laten renoveren bij Profitrap.

  Uw open trap rondom bekleden bij Profitrap

  Heeft u een open trap die u wilt laten renoveren, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Eén daarvan is het rondom bekleden van uw trap waarvoor HPL CPL laminaat een uitstekende keuze is. De traptreden worden bekleed met overzettreden met een toplaag van HPL CPL laminaat. De overzettreden zijn voorzien van een aluminium legering wat voor uitstekende antislipwerking zorgt waardoor uw trap extra veilig is. Bij rondom bekleden worden ook de voor- achter- en onderzijde voorzien van bijpassend HPL CPL laminaat. U kunt voor uw traprenovatie kiezen uit verschillende kleuren HPL CPL laminaat. Wat traprenovatie van uw open trap in totaal gaat kosten is afhankelijk van uw trap. Heeft u een open trap en wilt u deze dicht laten maken, dan kan Profitrap dat ook mogelijk maken voor u. Ook kunt u hetzelfde HPL CPL laminaat laten leggen in de aangrenzende ruimte voor een mooie overgang.

  Doe-het-zelf HPL CPL sets

  Bij Profitrap zijn wij specialist op het renoveren van allerlei soorten trappen met diverse materialen. U kunt uw traprenovatie door onze professionals laten uitvoeren maar bent u handig en klust u graag zelf, dan kunt u ook bij ons terecht voor HPL CPL laminaat doe-het-zelf sets. Deze set is ideaal wanneer u uw trap of interieur een geheel nieuwe look wilt geven. De sets bestaan uit overzettreden die u zelf over uw eigen treden heen kunt plaatsen. De sets zijn in verschillende patronen en kleuren beschikbaar. Voor meer informatie over onze service, doe-het-zelfs sets of andere vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.