Open trap

Verschillende soorten HPL / CPL / Laminaat traprenovatie van uw open trap

Het is mogelijk om een open trap op 3 manieren te bekleden. Dit kan door middel van HPL /CPL / Laminaat. Welke type bekleding is voor u van toepassing?

Maak een keuze om het assortiment te bekijken of bekijk hieronder het totale aanbod.


Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
  HPL/CPL laminaat open trap kopen

  HPL CPL laminaat is zeer geschikt voor traprenovatie van uw open trap. HPL bestaat uit een kunststof onderlaag met een drager, deze is afgedekt met een toplaag van CPL welke zeer stevig en krasvast is. HPL staat voor High Pressure Laminate, CPL voor Contiuously Pressure Laminate. Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor HPL CPL laminaat voor een traprenovatie. Het materiaal is geschikt voor traprenovatie van zowel een open- als dichte trap. Het materiaal biedt diverse voordelen. Zo is het een zeer duurzaam materiaal met hoge slijt- en stootvastheid, dempt het contact geluid, is het materiaal onderhoudsarm en goed schoon te houden. Er zijn vele kleurmogelijkheden en voor uw traprenovatie is de montagetijd kort. Profitrap werkt met HPL CPL laminaat overzettreden voorzien van aluminium legering met uitstekende antislipwerking. Het risico tot uitglijden wordt beperkt, dit zorgt voor extra veiligheid.

  Traprenovatie van uw open trap bij Profitrap

  Uw open trap bij Profitrap kunt u op drie manieren met HPL CPL laminaat laten bekleden. U kunt er ten eerste voor kiezen om de voor- en bovenzijde van de traptredes te laten bekleden met overzettreden. Ook kunt u de voor- boven- en achterzijde van de traptredes laten bekleden. Als laatste is het mogelijk om de traptredes geheel rondom te bekleden. De overzettreden. De prijs is uiteindelijk afhankelijk van de mogelijkheid die u kiest en het aantal treden van uw trap. Bij Profitrap kunt u kiezen uit verschillende kleuren HPL CPl laminaat.

  Het beste HPL CPL laminaat bij Profitrap

  Bij Profitrap werken wij alleen met de beste laminaatsoorten die er zijn. U heeft ruime keuze wat betreft structuur van het laminaat en de kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de vloer van de aangrenzende ruimte van de trap ook te voorzien van hetzelfde HPL CPL laminaat. Dit zorgt voor een mooie overgang. U kunt de traprenovatie met HPL CPL laminaat door ons laten uitvoeren. Bent u erg handig, dan kunt u er ook voor kiezen om de traprenovatie zelf uit te voeren. In dat geval kunt u een handige doe-het-zelf set bij ons bestellen. Naast traprenovaties met HPL CPL bieden wij ook traprenovaties met eiken of PVC/vinyl.