Dichte trap

Offerte aanvragen

Wij bellen u
  HPL/CPL laminaat dichte trap kopen

  HPL CPL laminaat is naast eiken een veelgebruikt materiaal voor een traprenovatie. HPL betekent High Pressure Laminate, CPL staat voor Continuously Pressure Laminate. Het laminaat bestaat uit een kunststof onderlaag met drager, in veel gevallen is dit een houtfoto. Deze wordt afgedekt met een krasvaste toplaag. De CPL toplaag is voorzien van overzettreden met een aluminium legering, dit zorgt voor antislipwerking en maakt de trap extra veilig. HPL CPL kent tal van voordelen wat het laminaat erg populair maakt om te gebruiken voor een traprenovatie van zowel ene open of dichte trap. Bij Profitrap kunt u terecht voor traprenovatie met HPL CPL laminaat.

  De voordelen van HPL/CPL laminaat

  Zoals hiervoor al even werd genoemd beschikt het laminaat of aluminium legeringen wat zorgt voor antislipwerking en uitglijden tot een minimum beperkt. Daarnaast beschikt HPL CPL over een uitstekende duurzaamheid, welke nog beter is dan bij gewoon laminaat. Verder is de slijtvastheid bijzonder en zal het laminaat niet snel beschadigen. Een ander voordeel is dat het laminaat een natuurlijke uitstraling heeft in vele verschillende kleuren beschikbaar is. Tot de mogelijkheden horen ook meerdere houtpatronen.

  Traprenovatie van uw dichte trap bij Profitrap

  Is uw trap aan vervanging toe of wilt u graag een nieuwe uitstraling voor uw interieur. Kies dan voor traprenovatie met HPL CPL laminaat. Bij Profitrap kunt u uw dichte of gesloten trap met dit materiaal renoveren. Profitrap werkt met overzettreden met een toplaag van HPL CPL laminaat. De toplaag is voorzien van een aluminium legering wat zorgt voor uitstekende antislipwerking. Bij een dichte trap betekent het dat de voor- en bovenzijde van de HPL CPL laminaat trapbekleding wordt voorzien. Wij bieden het materiaal aan in 12 kleuren. Ook de stootborden van de trap kunt u in dezelfde kleur laten bekleden. Naast uw trap kunt u er ook voor kiezen om de aangrenzende ruimte van hetzelfde HPL CPL laminaat te laten voorzien. Zo ontstaat er een mooie overgang tussen de vloer en uw trap. Bent u een handige klusser, dan kunt u er ook voor kiezen om uw traprenovatie zelf uit te voeren. Voor een HPL CPL doe-het-zelf set kunt u bij ons terecht. Voor prijzen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.