Voor- & bovenzijde

Offerte aanvragen

Wij bellen u
  Eiken-traprenovatie open trap voor- en bovenzijde

  Eiken is een veelgebruikt natuurlijk materiaal voor uw trap of traprenovatie. Eiken brengt vele voordelen met zich mee. Eikenhout is geschikt voor ieder soort interieur, is stijlvol, duurzaam, zeer onderhoudsvriendelijk maar ook slijtvast en onverwoestbaar. Om die reden is eiken voor uw traprenovatie een uitstekende optie. Zowel uw open- als dichte trap kunt u laten renoveren met eiken. Beschikt u over een open trap, dan kunt u deze op 3 manieren met eiken laten bekleden. U kunt de voor- en bovenzijde va de traptredes bekleden. U kunt de voor- boven- en -achterzijde van de traptredes bekleden of u kunt de traptredes rondom laten bekleden.

  De voorzijde wordt altijd bekleed en voorzien van een massief eiken neuslat. Afhankelijk van uw keuze wordt de achterzijde voorzien van een massief eiken neuslat en de onderzijde wordt bij rondom bekleden met fineer eiken mee bekleed.

  Traprenovatie van de voor- en bovenzijde van uw open trap bij Profitrap

  Beschikt u over een open trap en wilt u deze aan de voor- en bovenzijde laten bekleden, dan is dit mogelijk bij Profitrap. Wij hebben veel ervaring met het renoveren van uw open trap. De voorzijde wordt voorzien van een massief eiken neuslat. De bovenzijde wordt bekleed met een massief eiken treden of fineer eiken trede. U heeft daarbij keuze uit 2 soorten eiken. U kunt kiezen voor 16 mm massief eiken met een kleine lamel of voor 16 mm massief rustiek eiken met een doorgaande lamel. Beide soorten eiken zijn in diverse soorten wasolie af te werken waardoor verschillende kleuren kunnen ontstaan. Wat de traprenovatie van de voor- en bovenzijde van uw open trap gaat kosten, is afhankelijk van het aantal treden dat uw trap heeft. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.

  Zelf renoveren van uw open eiken trap

  Bent u handig, dan kunt u ook zelf uw trap renoveren. Bij Profitrap kunt u terecht voor doe-het-zelf eiken traprenovatie sets. Deze zijn scherp geprijsd en voorzien van  eiken overzettreden. Deze kunt u op de oude treden van uw open trap plaatsen. Uw trap komt er op die manier weer zo goed als nieuw uit te zien. De treden in de sets zijn verkrijgbaar in 2 soorten eiken. Het eiken is af te werken in wel 20 soorten wasolie waardoor deze iedere gewenste kleur kunnen krijgen en in ieder interieur passen.