Voor-, boven- & achterzijde

Offerte aanvragen

Wij bellen u
  Eiken-traprenovatie open trap voor-, bovenzijde en achterzijde

  Eikenhout leent zich uitstekend voor traprenovaties van uw open- of dichte trap. Eikenhout is een natuurlijk materiaal met een natuurlijke uitstraling, dit maakt eiken geschikt voor zowel een modern als een klassiek interieur. Bent u van plan om uw open trap te laten renoveren, dan is dit mogelijk bij Profitrap. U kunt daarvoor kiezen uit verschillende soorten massief eiken. Massief eiken is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Traprenovatie bestaat uit het opnieuw laten bekleden van uw trap. U kunt uw open trap op 3 verschillende manieren met eiken laten bekleden. U kunt ervoor kiezen om enkel de voor- en bovenzijde van de traptredes te laten bekleden. U kunt de voor- boven- en achterzijde van de traptredes bekleden maar u kunt er ook voor kiezen om de traptredes rondom te bekleden. In alle 3 de gevallen wordt de voorzijde voorzien van een massief eiken neuslat.

  Traprenovatie van de voor- en bovenzijde en achterzijde van uw open trap bij Profitrap

  Kiest u ervoor om uw open trap aan de voor-, boven- en achterzijde te laten renoveren bij Profitrap, dan houdt dit in dat uw trap aan de voorzijde wordt voorzien van een massief eiken neuslat. De bovenzijde van de trap wordt met een massief eiken trede of fineer eiken trede bekleed. U kunt daarbij kiezen uit 2 soorten eiken: 16 mm massief rustiek eiken met doorgaande lamel of voor 16mm massief eiken met een kleine lamel. Beide soorten kunt u (laten) afwerken in diverse kleuren wasolie. Wat het laten bekleden van de voor-, boven- en achterzijde van uw open trap gaat kosten, is afhankelijk van het soorten eiken dat u kiest en het aantal treden van uw trap. Heeft u een open trap maar wilt u deze gesloten laten maken, dan is dit ook mogelijk. Een dichte trap biedt verschillende voordelen. Bij een dichte trap zijn stootborden aanwezig die u een veilig gevoel kunnen geven. Voor meer informatie over traprenovatie en onze prijzen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Zelf renoveren van uw open eiken trap

  Bent u handig en houdt u van klussen, dan kunt u er ook voor kiezen om zelf uw open trap te renoveren. Dit is mogelijk met behulp van doe-het-zelf eiken traprenovatiesets. Deze zijn tegen scherpe prijzen beschikbaar bij Profitrap. De sets zijn voorzien van overzettreden die u zelf op uw oude treden kunt plaatsen. Uw open trap komt er op deze manier weer als nieuw uit te zien. De treden zijn in 2 soorten eiken beschikbaar. Het eiken kan met behulp van 20 kleuren wasolie worden afgewerkt. Zo kunt u deze in iedere gewenste kleur bewerken waardoor ze ook in ieder interieur passen.