Rondom bekleden

Offerte aanvragen

Wij bellen u
  Eiken-traprenovatie open trap rondom bekleden

  Een geschikt en veelgebruikt natuurlijk materiaal voor traprenovaties is eikenhout. Eikenhouten traprenovaties zijn geschikt voor ieder soort interieur. Een traprenovatie bij Profitrap wordt gedaan met behulp van massief eikenhout. Massief eiken is zeer stijlvol, onverwoestbaar, slijtvast en bovendien ook onderhoudsvriendelijk. U kunt bij Profitrap terecht voor traprenovatie van uw open- of dichte trap. Een open trap kunt u op 3 verschillende manieren met eiken laten bekleden. U kunt ervoor kiezen om de traptredes aan de voor- en bovenzijde te laten bekleden, de tratredes aan de voor- boven- en achterzijde te laten bekleden of de traptredes rondom te laten bekleden. In alle gevallen wordt de voorzijde voorzien van een massief eiken neuslat.

  Traprenovatie door middel van rondom bekleden van uw open trap bij Profitrap

  Wanneer u ervoor kiest om uw open trap rondom te bekleden, betekent dit dat uw trap aan zowel de voor- als achterzijde van een massief eiken neuslat wordt voorzien. Bij rondom bekleding wordt de onderzijde met bijpassend fineer eiken bekleed. U kunt voor de bekleding van de bovenzijde kiezen voor 2 soorten eiken. U kunt kiezen voor 16 mm massief rustiek eiken met doorgaande lamel of voor 16 mm massief eiken met een kleine lamel. De verschillende soorten eiken zijn met wel 20 soorten wasolie te bewerken. Dit zorgt ervoor dat uw eiken traprenovatie is iedere gewenste kleur kan plaatsvinden. Wat uw traprenovatie bij rondom bekleding van uw open trap gaat kosten is afhankelijk van het soort eiken dat u kiest en van hoeveel treden er bekleed moeten worden. Beschikt u over een open trap maar wilt u deze dicht laten maken, dan is dit ook mogelijk bij Profitrap. Het voordeel van een dichte trap is dat deze een veilig gevoel geeft dankzij de aanwezigheid van stootborden. Voor alle mogelijkheden die Profitrap biedt, kunt u vrijblijvend informatie bij ons opvragen.

  Zelf renoveren van uw open eiken trap

  Wilt u uw open eiken trap voorzien van een geheel nieuwe uitstraling, dan kunt u deze laten renoveren maar u kunt de trap natuurlijk ook zelf renoveren. Het zelf renoveren van uw trap kan met behulp van doe-het-zelf eiken traprenovatie sets. Deze koopt u bij Profitrap. De sets zijn scherp geprijsd en voorzien van eiken overzettreden. Deze overzettreden kunt u op de oude treden van uw trap plaatsen. Uw trap komt er zo weer als nieuw uit te zien. De treden zijn in 2 soorten eiken verkrijgbaar en in 20 kleuren wasolie af te werken. Er is altijd wel een kleur die in uw interieur past.