Open trap

Verschillende soorten eiken traprenovatie van uw open trap

Een open trap kan op 3 manieren bekleed worden met eiken. Welk type bekleding is voor u van toepassing?

De voorzijde wordt altijd voorzien van een massief eiken neuslat. Het is ook mogelijk om de achterzijde tevens te voorzien van een massief eiken neuslat. Bij het rondom bekleden wordt de onderzijde meebekleed met fineer eiken.


Offerte aanvragen

Wij bellen u
  Eiken-traprenovatie open trap

  Bij Profitrap kunt u terecht voor eiken traprenovatie van uw dichte of open trap. Eikenhout leent zich uitstekend voor traprenovaties en is geschikt voor ieder interieur. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en is beschikbaar in verschillende kleuren. Massief eiken heeft uitstekende eigenschappen, naast dat het stijlvol is, is het materiaal ook slijtvast, onverwoestbaar, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Bent u van plan om uw open trap te laten renoveren, dan bent u bij Profitrap aan het juiste adres. Wij werken bij onze traprenovaties met 16 mm massief eiken met een kleine lamel of met 16 mm massief rustiek eiken met een doorgaande lamel. Het eiken is met behulp van diverse kleuren wasolie af te werken.

  Traprenovatie van uw open trap bij Profitrap

  Profitrap heeft veel ervaring met het renoveren van een open trap. Bij traprenovatie van uw open trap kan de trap op 3 manieren met eiken worden bekleed. De eerste optie is om enkel de voor- en bovenzijde van de traptredes te laten bekleden. De volgende optie is om de voor- boven- en achterzijde van de traptredes te laten bekleden. De laatste optie is het rondom bekleden van uw trap. De voorzijde van de opentrap wordt voorzien van een massief eiken neuslat. Kiest u ook voor het bekleden van de achterzijde van uw trap, dan wordt deze eveneens voorzien van een massief eiken neuslat. Bij rondom bekleding wordt ook de onderzijde van de trap mee bekleed met fineer eiken. Profitrap heeft veel ervaring op het gebied van open trap renovaties. Bent u zelf handig en wilt u uw eigen open trap zelf renoveren, dan is dit ook mogelijk. U kunt bij Profitrap ook terecht voor doe-het-zelf sets. Deze sets bestaan uit overzettreden die u zelf over de oude treden van uw open trap kunt plaatsen. De sets zijn scherp geprijsd en om ze te bewerken in de gewenste kleur kunt u gebruik maken van diverse kleuren wasolie.

  Extra opties voor uw open eiken traprenovatie

  Kiest u voor een het geheel renoveren van uw open trap, dan kunt u direct kiezen in welke kleur deze bewerkt dient te worden. U kunt er ook later voor kiezen om uw trap een geheel nieuwe uitstraling te geven, door deze te bewerken met een andere kleur wasolie. Een ander idee is het toevoegen aan Ledverlichting, dit geeft uw open trap ook een geheel andere uitstraling. Beschikt u over een open trap maar wilt u deze liever dicht laten maken? Ook dat is mogelijk bij Profitrap. Neem contact met ons op en wij bespreken vrijblijvend alle opties met u.