Dichte trap

Offerte aanvragen

Wij bellen u
  Vraag nu uw offerte vrijblijvend en snel aan!

  De genoemde prijzen zijn gebaseerd op een standaard rechte trap of een trap met 1 of 2 kwarten met 12 treden. Heeft uw trap meerdere treden of kwarten? Dan kunt u bij de productdetails alle gegevens van uw trap invoeren voor een prijs voor uw specifieke situatie. Onderstaande prijzen zijn incl. btw, inclusief levering en montage door heel Nederland! Uitgebrachte offertes zijn gratis, vrijblijvend en vervolgens nog 6 maanden geldig.

  Eiken-traprenovatie dichte trap

  Eikenhout wordt veelvuldig gebruikt voor traprenovaties. Het voordeel van eikenhout is dat het geschikt is voor ieder interieur. Eiken zorgt voor een natuurlijke uitstraling in een modern of klassiek interieur. Bij Profitrap kunt u voor uw traprenovatie kiezen uit 2 soorten eiken. 16mm massief rustiek eiken met doorgaande lamel iof 16 mm massief eiken met een kleine lamel. Beide soorten eiken zijn in verschillende soorten wasolie af te werken. Ieder soort trap is te renoveren met behulp van eiken. Voor traprenovatie van uw dichte trap bent u bij Profitrap aan het juiste adres.

  Traprenovatie van uw dichte trap bij Profitrap

  Wanneer u kiest voor traprenovatie van uw dichte trap, zal de voorzijde worden voorzien van een massief eiken neuslat. Een dichte trap beschikt over stootborden waarvan de aanwezigheid een extra veilig gevoel geeft. Bij een dichte trap lopen beide verdiepingen in elkaar over. De stootborden worden met witte of fineer eiken stootborden bekleed. De zijkant van de trap kan ook in fineer eiken worden bekleed. De bovenzijde van de dichte trap wordt met massief eiken bekleed waarbij u de keuze heeft uit twee soorten eiken. Profitrap heeft veel ervaring met eiken traprenovatie van dichte trappen. U kunt uw dichte eiken trap ook een opfrisbeurt geven door deze met eiken overzettreden te laten bekleden. Wat de traprenovatie of opknapbeurt van uw trap precies gaat kosten is afhankelijk van het aantal treden en of u de zijkanten wel of niet mee wilt laten bekleden. Wilt u uw dichte trap zelf renoveren, dan is dit ook mogelijk. Handige klussers kunnen bij Profitrap ook terecht voor doe-het-zelf eiken traprenovatiesets. De sets zijn scherp geprijsd en bestaan uit overzettreden die over de oude treden te plaatsen zijn. Uw dichte trap komt er weer als nieuw uit te zien. Ook de doe-het-zelf sets zijn verkrijgbaar in 2 soorten eiken en af te werken in wasolie.

  Extra opties voor uw dichte eiken traprenovatie

  Wanneer u heeft gekozen voor het soort eiken waarmee u uw dichte trap laat renoveren, kunt u later altijd nog kiezen voor een andere kleur. De kleur kan worden gewijzigd door het aanbrengen van een andere kleur wasolie. Een andere optie is het aanbrengen van Ledverlichting in de traptreden. Dit geeft uw trap ook een prachtige uitstraling. Heeft u een open trap maar wilt u graag een dichte trap. Dan is dit ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met Profitrap en wij bespreken alle opties met u.