mail_icon

  Offerte?
  Bel mij terug
   Eiken traprenovatie

   Massief eiken traprenovatie
   Als uw trap een opknapbeurt nodig heeft of u uw woning een nieuwe uitstraling wilt voorzien, is een eiken traprenovatie de uitstekende oplossing. Het maakt niet uit of u een klassiek of modern interieur hebt, het is altijd wel te combineren met eiken. Naast een ruime keuze uit diverse soorten massief eiken is er op kleurgebied ook van alles mogelijk!

   Kleuren wasolie eiken
   Bij ons in de showroom kunt u een kleur wasolie komen uitzoeken. Het is ook mogelijk om te beslissen op de dag van montage, onze monteur heeft alle kleuren voorradig in de bus. Voor al uw specifieke wensen is er wel een tint die aansluit. Als u er voor kiest om de trap te lakken heeft u er de komende 25 jaar geen omkijken meer naar!

   Welk soort trap heeft u?

   Profitrap-Eiken-traprenovatie-voor-dichte-trappen-1
   Profitrap-Eiken-traprenovatie-voor-open-trappen-1

   Eiken traprenovatie kopen

   Eikenhout is materiaal dat zich uitstekend leent voor traprenovaties. Eikenhout kan in ieder soort interieur. Eiken heeft een natuurlijke uitstraling en is te combineren met zowel een klassiek als modern interieur. Wanneer u uw woning van een nieuwe uitstraling wilt voorzien, is traprenovatie een uitstekende oplossing. U kunt daarvoor kiezen uit divers soorten massief eiken in allerlei soorten kleuren. Massief eiken is stijlvol, slijtvast, onverwoestbaar maar ook duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Voor zowel traprenovatie van uw open als dichte trap bent u bij Profitrap aan het juiste adres.

   Goedkope eiken traprenovatie kopen bij Profitrap

   Bij Profitrap kunt u terecht voor het goedkoop laten renoveren van uw trap met eiken. Uw trap is snel weer als nieuw zonder dat u uw trap daarvoor hoeft te worden afgebroken. U kunt bij ons kiezen uit diverse soorten eiken. Het eiken kan door middel van diverse soorten wasolie worden bewerkt. Op die manier ontstaat er een tint die aansluit op uw interieur en wensen. Ook kunt u ervoor kiezen om de trap te laten lakken. Wij bieden goedkope traprenovatie met eerlijke en heldere afspraken. Wij renoveren uw trap naar uw wens.
   Een complete eiken traprenovatie bij Proftrap kan al binnen één dag. Dankzij onze ervaring leveren wij kwaliteit en bent u er verzekerd van dat uw trap in vertrouwde handen ligt.

   Eiken traprenovatie van een open of dichte trap kopen

   Eiken traprenovatie is zowel mogelijk voor uw open of dichte trap. Een open trap kan op drie manieren met eiken worden bekleed. Dit kan door de voor- en bovenzijde van de traptreden te bekleden, door de voor-, boven- en achterzijde van de traptreden te bekleden of door de traptreden rondom te bekleden. De voorzijde wordt van een massief eiken neuslat voorzien. Indien u ervoor kiest om ook de achterzijde te bekleden, dan wordt deze tevens voorzien van een massief eiken neuslat. Bij rondom bekleding wordt ook de onderzijde mee bekleed met fineer eiken. Wilt u een dichte trap laten renoveren met eiken, dan wordt de voorzijde van de trap voorzien van een massief eiken neuslat. De stootborden worden met witte of fineer eiken stootborden bekleed. Ook kunt ervoor kiezen om de zijkant van de trap in fineer eiken mee te bekleden. Ook de bovenzijde wordt bekleed met massief eiken. Voor de afwerking van het eiken kunt u kiezen uit verschillende kleuren olie.

   U kunt er bij traprenovatie ook voor kiezen om uw open trap gesloten te laten maken. Een dichte trap heeft verschillende voordelen. Zo geeft de aanwezigheid van stootborden bij een dichte trap een veilig gevoel. Vraag naar de mogelijkheden bij Profitrap.