Rondom bekleden

Offerte aanvragen

Wij bellen u
  DPV open trap kopen

  DPV is een nieuwkomer in de markt van traprenovaties. Het bijzonder mooie materiaal is verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende kleuren. DPV is vandaag de dag weer helemaal terug van weggeweest en worden massaal in grote projecten verwerkt en gebruikt. In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. De DPV Heeft bij bhg een slijtlaag van minimaal 0.7 slijt laag beter dan hpl en pvc. De vloer kan met een mindere slijt laag anders wordt deze onbetaalbaar maar deze zijn ook minimaal 0,35 tot tot 0,7 dus ook erg sterk!

  Traprenovatie van uw open trap bij Profitrap

  Uw open trap bij Profitrap kunt u op drie manieren met DPV laten bekleden. U kunt er ten eerste voor kiezen om de voor- en bovenzijde van de traptredes te laten bekleden met overzettreden. Ook kunt u de voor- boven- en achterzijde van de traptredes laten bekleden. Als laatste is het mogelijk om de traptredes geheel rondom te bekleden. De overzettreden. De prijs is uiteindelijk afhankelijk van de mogelijkheid die u kiest en het aantal treden van uw trap. Bij Profitrap kunt u kiezen uit verschillende kleuren DPV.

  Het beste DPV bij Profitrap

  Bij Profitrap werken wij alleen met de beste soorten die er zijn. U heeft ruime keuze wat betreft structuur van het laminaat en de kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de vloer van de aangrenzende ruimte van de trap ook te voorzien van hetzelfde DPV. Dit zorgt voor een mooie overgang. U kunt de traprenovatie met DPV door ons laten uitvoeren. Bent u erg handig, dan kunt u er ook voor kiezen om de traprenovatie zelf uit te voeren. In dat geval kunt u een handige doe-het-zelf set bij ons bestellen.